Benefits through partnership

Adres

Voorste Heusden 35
5725 AB Asten

Contact

Theo Zwinkels +31 (0) 621 89 1989

E-mail

theo@llsgrowers.nl

Nieuws

LLS Growers

LLS-Growers, opgericht in 1995, is een Nederlandse producentenvereniging van tomaten. Hoofdactiviteit is het telen en vermarkten van hoge kwaliteit trostomaten onder diverse merknamen als Red Vine, Roma Vine, Grand Vine, Tom4life, Kumato, L'Amuse enz. 

Red Vine is het langst bestaande merk van de vereniging. LLS heeft het exclusieve recht op het voeren van meerdere merknamen. Daarnaast worden binnen de vereniging nog diverse tomaten specialiteiten geteeld waarover u verderop wat meer informatie aantreft.

Producten

De producten van LLS zijn verkrijgbaar via ZON fruit & vegetables. De vereniging heeft 28 leden geconcentreerd in Noord-Brabant, Noord Limburg en het Westen van het land. We hebben nu ook 2 leden in IJsselmuiden en Berlicum. Totaal areaal is 100 ha jaarrondteelt en 10 ha gecombineerd zomer/herfstteelt. Het beleid van LLS is gericht op: 

  1. Het aangaan van duurzame samenwerkingsverbanden met afnemers om hierdoor dichter naar de consument toe te opereren. 
  2. Het actief inspelen op de wensen van haar klanten door continue in gesprek te zijn met haar afnemers ter verbetering van haar service.
  3. Het leveren van produkt van topkwaliteit op een maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd. 
  4. Het werken aan kennisvergroting van en de uitwisseling van kennis tussen haar leden. Bij de teelt van de producten garandeert LLS een strenge kwaliteitscontrole (onder meer Global GAP, QS en IFS). Daarmee heeft LLS zich in het topsegment van de tomatenmarkt gevestigd. Daarnaast focust LLS zich op milieuvriendelijke teelt. Centraal in het beleid van LLS staat het marktgericht produceren, innovatie en een goede informatie uitwisseling met aangesloten leden en klanten.

Dit bedrijf is als lid aangesloten bij de GMO-erkende telersvereniging ZON, verkoop van onze produkten geschiedt uitsluitend via ZON.

LLS Growers is lid van: